T-help

 

 

 

 

Nieuwe nummer niet goed te zien ?

 

Soms krijgen wij de melding dat men de website niet goed te zien krijgt of deels nog naar het oude nummer kijkt. Klik dan op vernieuwen in je browser (twee blauw / groene pijltjes in de balk van je browser) of heel simpel, druk op F5, de website ververst dan en alle oude gedeeltes die opgeslagen zijn op je com­puter, worden dan vervangen door de nieuwe componenten.

 

 

 

Artikelen

 

Indien er een probleem is bij het lezen van de artikelen, wanneer u niet verder komt dan het eerste scherm of de eerste pagina, maak dan gebruik van het muiswiel of de toetsen Pg Up en Pg Dn op het toetsen­bord.

 

 

 

Adobe

 

Om de artikelen te lezen, heeft u Adobe Acrobat Reader 7.0 of 6.0 nodig afhankelijk van uw type computer. U kan dit programma gratis downloaden : http://www.adobe.nl/products/acrobat/readstep2_allversions.html

 

Kies eerst het juiste systeem (Windows of Mac) en vervolgens het type (Windows 2000, Windows XP etc.) en het wijst zich verder vanzelf.

 

 

 

 

Java

 

Om de menu's en andere toepassingen optimaal te gebruiken, heeft u Javascript nodig. U kan dit pro­gram­ma gratis downloaden : http://www.java.com/en/download/index.jsp

 

 

 

 

Schermresolutie

 

Advies : gebruik de F11-toets om op volledige schermgrootte te lezen.

 

De optimale schermresolutie voor de site van Aviculture Europe is 1024 x 768 pixels.  Bij een hogere resolutie zullen afbeeldingen en tekst kleiner worden weergegeven op uw monitor.  Bij een resolutie van 800 x 600 of lager vallen tekst en afbeeldingen groter uit en moet u in elke pagina scrollen.  Met volgende stappen kan u de schermresolutie veranderen.

 

1.  Klik op de "start" button.

2.  Ga naar "instellingen".

3.  Klik op "configuratiescherm".

4.  Klik op het icoontje "beeldscherm".

5.  Klik op het tabblad "instellingen".

 

Hier staat bij "scherm" de resolutie van uw computerscherm in het aantal pixels weergegeven en kan u het wijzigen indien nodig.

 

 

 

Vragen over de website van Aviculture Europe ?

 

Bijzondere vragen kan u voorleggen aan webmaster@aviculture-europe.nl

 

 

 

 

 

 

Avi-geel